Forum

Welcome to Floola's community forum. Here you'll most probably find an answer to any problem you might have with Floola.
 
Save you some time and before starting a new post please search the forum, there could already be an answer to your question!
 
You should also take a minute to look at the online documentation where you'll most topics covered.
 
 
 

sadjohnny
Member
Posts: 4

I plugged in my ipod and wanted to put some new songs onto it.
when I opened Floola, immediately a message popped up that my database was out of date and needed an update or something, so I clicked OK.
I think floola restarted, and everything looked fine, I even put some more songs onto my ipod.

but then when I disconnected my ipod and wanted to use it, there were no songs shown on the ipod.

now when I connect my ipod again and open floola, I see all files are still there.

I have looked at the forum and tried some things like use the repair ipod function, but it changes nothing, still no files shown on the ipod.

I remember vaguely something like this happened over a year ago on my other ipod, and I had to manually do something with my FWID and that fixed the problem back then.

sadjohnny
Member
Posts: 4

I am using windows XP, a ipod nano 6th generation

I was using an old version of floola, i think it was 2.2 , but I have updated it now, that did not solve the issue.

sadjohnny
Member
Posts: 4

This setup, windows xp with my 6th gen ipod nano and the version of floola have worked perfectly before.
I think the last time I put some more stuff on my ipod was a couple of months ago

sadjohnny
Member
Posts: 4

So.

I remember in the past I had an issue with my ipod where it seemed empty.

Then I could fill in my FWID somewhere and all the music appeared back on my ipod.

does anyone know where in floola I have the option to fill in the FWID again?

Pages: [1]
To take part in the discussions please login or register