Forum

Welcome to Floola's community forum. Here you'll most probably find an answer to any problem you might have with Floola.
 
Save you some time and before starting a new post please search the forum, there could already be an answer to your question!
 
You should also take a minute to look at the online documentation where you'll most topics covered.
 
 
 

lilybellul
Member
Posts: 5

Hello after updating ubuntu to quantal it seems that default mounting point has changed from /media/ to /media// and therefore floola doesn’t find anymore Ipod.
Can you check and fix this issue, please ?

Sid32
Moderator
Posts: 653

Anyone else having this problem? Have you tried running it from the desktop and from the ipod?

elo777
Member
Posts: 1

I think I’m having the same issue. Just switched from MacOS to Xubuntu 12.10 (quantal). Floola doesn’t find my ipod. I haven’t tried any previous ubuntu versions.

Anyone know if any cli args exist to point to a explicit mount point? Also, anyone know of any logs that may shed some light on what Floola is doing when searching for an ipod?

Sid32
Moderator
Posts: 653

New version has been uploaded that should fix this. Please test it, just unzip to your desktop, no need to over write your current Floola folder to you know it works, and let us know if there are further bugs.

lilybellul
Member
Posts: 5

I downloaded and tried new version.
I get device.isconnected exception. quitting
Still not working

Sid32
Moderator
Posts: 653

Try downloading again. The build was uploaded later then I posted.

lilybellul
Member
Posts: 5

Good morning I downloaded again this morning and I still get following message : device.isconnected exception. quitting

Sid32
Moderator
Posts: 653

Okay… Will look into it..

Another update has been posted. Please download Floola again from the direct link, not the torrent.

lilybellul
Member
Posts: 5

Morning, after a while trying again to make floola working on ubuntu (saucy now) to get rid of windows.

Still ipod is not found while rhythmbox finds it and floola works fine under windows.

I couldn’t run it from usb key as ubuntu doesn’t let anymore.
Mounting point is still :/media//MYIPOD

I don’t know what more I could do ?

Thanks;

Pages: [1]
To take part in the discussions please login or register