Forum

Welcome to Floola's community forum. Here you'll most probably find an answer to any problem you might have with Floola.
 
Save you some time and before starting a new post please search the forum, there could already be an answer to your question!
 
You should also take a minute to look at the online documentation where you'll most topics covered.
 
 
 

BEFORE POSTING
Started by: Guest Latest post by andrewjameshoward on October 5, 15:29
6 replies, 18703 views
iPod shows duplicate "Artists" in artists lists after disconnection from Floola
Started by: TuneGoon Latest post by TuneGoon on December 5, 00:18
1 replies, 1409 views
mhlt error for 1st gen nano [SOLVED]
Started by: Guest Latest post by aniasin on December 4, 06:17
6 replies, 4605 views
iPod not connected when it is
Started by: Guest Latest post by biba_paris on November 30, 14:24
2 replies, 1102 views
Exception on starting 6.1 in Linux
Started by: rlumpy Latest post by biba_paris on November 30, 14:11
2 replies, 915 views
Track numbers disappearing
Started by: DDELFIERRO Latest post by DDELFIERRO on November 30, 10:29
6 replies, 1628 views
Help! problem loading contents of ipod at startup
Started by: slolobdill44 Latest post by Sid32 on November 23, 18:17
2 replies, 919 views
Voice Over
Started by: jesuisbenjamin Latest post by Guest on November 23, 18:01
6 replies, 2045 views
New (?) bug leading to destroyed iTunesDB
Started by: HarryB Latest post by Guest on November 8, 17:38
4 replies, 888 views
Failure Condition: mAudioSink
Started by: samiel Latest post by Sid32 on November 3, 00:02
9 replies, 2474 views
Floola 6.0 Zlib « 1 2 »
Started by: NeoIce Latest post by Badcard on October 31, 19:51
13 replies, 4208 views
Pages: ‹‹ 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 ››
To take part in the discussions please login or register